tituloHistoria
Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter
Notícias
22/11/2016
noticia 28 i 29 de novembre , Jornada de portes obertes per a tothom!!!
21/11/2016
noticia A partir del viernes 25 de noviembre... todos los viernes tarde y sábados por la mañana...¡¡SAUNA GRATIS PARA TODOS LOS SOCIOS DEL CLUB!! Horarios: viernes de 17 a 22h y sábado a partir de las 9h
15/11/2016
noticia Informamos a nuestros socios que a partir de hoy, disponemos de monitor en la Sala de Fitness. El horario es de 8 a 13h y de 17 a 22h. ¡¡Pide tu rutina ya!!

vista gimnasio

Club Gimnàstic Ciutadella, més de 30 anys al servei del poble.

El Club Gimnàstic té un llarg camí, però realment el Gimnàs sorgí fa 30 anys quan Luis Mallo i el seu germà van veure la necessitat de dotar al poble de Ciutadella d’unes instal·lacions que oferissin la possibilitat de practicar la cultura física, per aconseguir salut i benestar.

Si be feia anys que existia el gimnàs de l’Oar a on donàvem classes, era aquesta una entitat en la que el treball anava encaminat a l’aspecte més general de l’esport; a part, el local no reunia les condicions necessàries per a poder oferir un servei més complex i específic que el que allà si donava. Per açò van decidir cercar el lloc idoni a on aconseguir els seus objectius, cosa gens fàcil ja que ens requeria amplitud, alçada, ventilació natural, bona ubicació…entre d’altres coses.

Per sort trobaren un immoble que abans havia estat una farinera i que semblava reunir-ho tot i necessitar una important reforma que permetés plasmar les seves idees. Tot i trobar problemes de tot tipus ( cal recordar que en aquests anys el fet de que una dona es posés una malla per anar al gimnàs era cos tabú i inclús mal vista). Decidir rompre mol-los  encara quan els bons presagis escassejaven. Llogàrem el local al senyor Moll, mitjançant el seu fill, Sebastià, fent-hi una important reforma aconseguint un Club d’uns 350 metres quadrats per sales i vestidors, i a on es podia realitzar un ample ventall d’activitats amb zones i horaris per homes i dones per separat, com manaven els cànons socials a l’època.

El Gener del any 1977 es va inaugurà el Club.